A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Бердичівської міської ради
КНП ЦПМСД Бердичівської міської ради

Новини

Подяка спонсору

     Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бердичівської міської ради, яке постійно розвивається та вдосконалюється, продовжує надавати якісну медичну допомогу пацієнтам.    Для пацієнтів та медичного персоналу завдяки Товариству з обмеженою відповідальністю “Кароля”, а саме генеральному директору Хейнріху БОКЕЛО, який надав благодійну фінансову допомогу, було проведено комплекс робіт з улаштування водопровідних та каналізаційних мереж Амбулаторії № 7 за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, с. Скраглівка, вул. Свободи, 1. Від імені колективу та директора Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бердичівської міської ради Наталії ХОРОШУН висловлюємо Вам, шановний Хейнріх БОКЕЛО, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток нашого благоустрою.

12:50 15.01.2024

Адміністрація КНП «ЦПМСД» Бердичівської міської ради повідомляє!

До уваги жителів міста склавшими декларації з сімейними лікарями Заровецька Ю.М. (Червона гора), Сончківська О.М. (стоматполіклініка), Айб А.О. (цукровий), які з січня 2024 року припинили роботу в нашому закладі.

14:38 05.01.2024

Подяка польським друзям

Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бердичівської міської ради та Бердичівська міська територіальна громада висловлюють свою повагу та безмежно вдячні за отриманий медичний автомобіль марки Mercedes Sprinter 2011 року випуску польським друзям з Мазовецького воєводства Wojewodzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego “Meditrans” SPZOZ w Warszawie. Також, щиро дякуємо за дружню підтримку, організацію, супровід та допомогу новим друзям з Мазовецького воєводства Adam Struzik, Janina Eva Orzetowska, Karol Bielski, Lucjan Kadej.

15:57 11.09.2023

Створено Національний портал vaccine.org.ua

В Україні створено Національний портал з імунізації vaccine.org.ua. На порталі розміщено найбільш повну і достовірну інформацію що до вакцинації. Клікніть по картинці для переходу на портал.

12:16 28.04.2023

Видано брошуру

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям». Тут ви можете переглянути брошуру (кліком по картинці).

14:56 13.12.2022

ДІЯ в дії

З 29.09.2022 р. пацієнти нашого закладу мають можливість при необхідності надіслати свої документи своєму лікарю з додатка ДІЯ (Шерінг документів). Для цього необхідно на нашому сайті зайти в меню Пацієнту- Шерінг. Там ви знайдете коротку інструкцію та QR-коди для формування запиту на документи.

15:28 29.09.2022

Захворювання на COVID-19

З 1 по 17 березня 2021 року в нашому закладі взято 1737 біологічних проб для ПЛР-тестування на COVID-19, з них 1214 виявились позитивними. Такий високий рівень захворюванності на COVID-19 у Бердичеві вперше.

19:30 18.03.2021

Широкомасштабне дослідження STEPS

Відповідно до інформації наданої ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» в Україні стартувало широкомасштабне дослідження STEPS для оцінки ризиків розвитку неінфекційних захворювань.

10:59 24.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора