A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Бердичівської міської ради
КНП ЦПМСД Бердичівської міської ради

Товариству з обмеженою відповідальністю “Кароля”

Дата: 15.01.2024 12:50
Кількість переглядів: 9

     Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бердичівської міської ради, яке постійно розвивається та вдосконалюється, продовжує надавати якісну медичну допомогу пацієнтам.    Для пацієнтів та медичного персоналу завдяки Товариству з обмеженою відповідальністю “Кароля”, а саме генеральному директору Хейнріху БОКЕЛО, який надав благодійну фінансову допомогу, було проведено комплекс робіт з улаштування водопровідних та каналізаційних мереж Амбулаторії № 7 за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, с. Скраглівка, вул. Свободи, 1. Від імені колективу та директора Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бердичівської міської ради Наталії ХОРОШУН висловлюємо Вам, шановний Хейнріх БОКЕЛО, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток нашого благоустрою.

  Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

   Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

 Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашого підприємства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора